GMC Truck Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
47 Posts
Discussion Starter · #1 ·
It had a slight stumble and when you would be in it hard and let out it would stall out. But for the most part it was drivable. I did some research and figured out how to do the obd I code reading and got a TPS sensor low voltage code. So I put a new TPS on it. At the same time I put some headers on. It is my offroad play truck so I am running them open. Now it is running like crap super rich! To get it started have to give it gas when cranking. And when I do get it started in runs crappy smoking and smelling like gas and spits oil out of the collector on the passenger side header. I replaced the coolant temp sensor TPS and tried a diffrant used IAC and throttle body I had off another truck. Still no luck it runs the same. All the research I have done sounds like only other thing it could be as far as sensors is a MAP sensor. But I dont have a check engine light or any codes showing. So I'm at a loss what to try next.
 

·
Registered
Joined
·
2,580 Posts
Ok you did change the CTS. It could be a possibility that its a bad o2
 

·
Registered
Joined
·
2,580 Posts
Already did that didnt fix anything
Yea my fault I skimmed it so went back and re read it again. Edited the post.
What is your fuel pressure?
 

·
Registered
Joined
·
1,045 Posts
what did you do with the O2 sensor?
 

·
Goin' Up
2001 Silverado
Joined
·
143 Posts
Throw a couple inches o pipe behind that and shell be purrin like a kitty
 
1 - 12 of 12 Posts
Top