GMC Truck Forum banner

1 - 20 of 34 Posts

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Discussion Starter #1
Anyone who has the elevel with kp 4 link how did you mount the sensor rods to the link bars? Pictures would be great also. Really pictures of the front mounting locations would be nice too. Thanks for the help


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
6,253 Posts
I got it, havent installed yet. Subscribed

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
178 Posts
This is the only pic I could find of the rear one.
b8de48b3.jpg
"]
b8de48b3.jpg
[/URL]

Here is how I currently have the front ones but it is not ideal for the sensors. I am planning on redoing them her in the near future.
24154b21.jpg
"]
24154b21.jpg
[/URL]
 

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Discussion Starter #4
So you have the sensor rod mounted to the bottom bar? Did you weld the little ball stud thing on the bottom bar? How did you attach it?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
6,253 Posts
1st three pics didn't work. I heard you can use hose clamps until you get em welded right? I see you user screws too... Haven't even opened my box lol

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Discussion Starter #6
Yea I saw the hose clamps and brackets I think it was on custom gm and I believe it was numatk's truck. I wonder how that held up


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
I likez Suspensionz
Joined
·
4,833 Posts
I drilled holes in my link bars and tapped the holes. for the allen head screws supplied.
 

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Discussion Starter #11
Ok thanks, I think I'll drill and tap. That seems to be the cleanest. I Will be doing the sensors Saturday. I'll let y'all know how it goes.
 

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Discussion Starter #14
So I got the elevel hooked up. Only had time to snap a couple pics
This first one is crappy but you get the idea. Drilled and tapped like Brett said and it worked perfect.



Got the front done too. I'll take pics of the front tomorrow.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
6,253 Posts
Workin on getting my interior back together then gotta mess with my accuair

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
6,253 Posts
Jealous, install pretty simple? I got the manifold too lol

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
 
1 - 20 of 34 Posts
Top