GMC Truck Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3,226 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a weird noise coming from behind my instrument panel. When the truck is just running it sounds like lightly boiling water/fizzing noise. It is most present when I first start the truck, and when I shut it off, at these instances it makes like a "chshhh" sound. I thought it might have been stepper motors, since it was most present when the gauges first come on and off, but I am not sure. What do you guys think.

Thanks, Jacob
 

·
Lifted 2wd club
Joined
·
1,137 Posts
Definitely stepper motors. Every gauge cluster i have worked on has been really noisy. Especially the 03-07.
 

·
Registered
Joined
·
3,226 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Is it anything that I should worry about, or just deal with it and move on?

Thanks
 

·
Member # 625
Joined
·
968 Posts
My 04 Tahoe makes the same noise, even with a replaced gauge cluster back in 07. They all seem to still work fine, for now...
 

·
Registered
Joined
·
3,226 Posts
Discussion Starter · #6 ·
My gauges seem to work fine too, it's just the noise that is kind of annoying.
 

·
Lifted 2wd club
Joined
·
1,137 Posts
The noise can definitely be irritating, but its kinda one of those things you gotta deal with, anytime i drive my brothers 06 its the first thing i always notice.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top