GMC Truck Forum banner

Service 4wd Light??

926 13
The service 4wd light is on on my OBS 99 Suburban with Pushbutton selector.

On the selector when a button is pressed, all 4 lights light up and nothing can be selected. Only 2wd works. Any idea what the problems could be?

Thanks!
1 - 14 of 14 Posts

·
Dbs>Bitches.
Joined
·
8,928 Posts
did it come unplugged :shrug:
 

·
Registered
Joined
·
867 Posts
check your connections on the transfer case for corrosion, but Im willing to bit its your 4wd encoder motor
 

·
Swamper Brotherhood
Joined
·
6,391 Posts
put it in 4wd and see if the actuator pushs out...

if the t case dont shift the actuator still does... vice versa


when my actuator was out my transfer case would shift but the actuator wouldnt and the 4x4 light would flash
 

·
Registered
Joined
·
7,817 Posts
Mine would come on when i was beating it in the dunes, then go off once i was done beating it.
 

·
U Mirin' Brah?
Joined
·
6,757 Posts
my "service 4wd light" has also be on for a while, i need to check the codes on it :think:
Mine doesnt do that, but it wont switch to 2wd..so Its been on full time 4wd for a while. I hope it doesnt mess up anything.:rofljest:
 

·
Dbs>Bitches.
Joined
·
8,928 Posts
I had 4wd once, But I took the stickers off. Hope I don't get stuck. :lol:


Ediy wait Are we talking about 4x4 or four wheel drive
 
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top