GMC Truck Forum banner
1,941 - 1,960 of 1,969 Posts
Teraz jest tu nazwa, której nie widziałem od dłuższego czasu

Wysłane z mojego SM-A716U za pomocą Tapatalk
Całkiem serio chcę złożyć obniżonego OBS, chcę zejść nisko AF i mam nadzieję mieć wystarczająco dużo na szalony silnik do jazdy po torze o wysokich obrotach. Myślę o obniżeniu 6/7, ale będę szukał pomysłów w wątkach o obniżonych i bagged, chcę po prostu iść z 15-calowymi stalówkami, może zestawem chromowanych felg, lub poszerzonymi srebrnymi lub białymi felgami w zależności od koloru ciężarówki, miałem ofertę na zabójczego 91, ale transakcja właśnie się nie powiodła. Ale szukam innego, chcę zbudować coś absurdalnego, ale zabawnego.

Wygląda na dużo pracy tylko po to, żeby zrobić kilka powtórzeń.
Uwielbiam tę ciężarówkę i naprawdę nie chcę jej zbytnio modyfikować ze względu na wszystkie oryginalne rzeczy, które na niej są, wciąż mam wszystkie oryginalne maty podłogowe, chlapacze, małe uchwyty na pasy bezpieczeństwa i tak dalej. Ale naprawdę chcę mieć nowe felgi, może po prostu wybiorę jakieś us mags, mają 5 śrub

100%. Stockowe GMT-400 z niskim przebiegiem i wszystkie oryginalne w dobrym stanie sprzedają się teraz na BAT blisko oryginalnej ceny. Ludzie w moim wieku, którzy dorastali jeżdżąc i ucząc się prowadzić te ciężarówki, chcą je teraz.

Jeśli go opuścisz, zachowaj również oryginalne części zawieszenia.

100%. Stockowe GMT-400 z niskim przebiegiem i wszystkie oryginalne w dobrym stanie sprzedają się teraz na BAT blisko oryginalnej ceny. Ludzie w moim wieku, którzy dorastali jeżdżąc i ucząc się jeździć tymi ciężarówkami, chcą je teraz.

Jeśli go obniżysz, zachowaj również oryginalne części zawieszenia.
Dokładnie to. Dlatego zachowuję wszystkie oryginalne części w moim, kiedy dokonuję w nim modyfikacji. Byłem dowożony do szkoły od 3 klasy do liceum w moim. Niezbyt zabawny fakt, pożyczałem go od dziadków 11 września 2001 roku, aby odebrać kilka nowych głowic cylindrów do mojego 83 C10, kiedy dowiedziałem się o atakach terrorystycznych w radiu.

Dokładnie to. Dlatego zachowuję wszystkie oryginalne części w moim, kiedy wprowadzam w nim modyfikacje. Byłem dowożony do szkoły od 3 klasy do liceum w moim. Niezbyt zabawny fakt, pożyczałem go od dziadków 11 września 2001 roku, aby odebrać kilka nowych głowic cylindrów do mojego C10 z 83 roku, kiedy dowiedziałem się o atakach terrorystycznych z radia.
Tak, mam dopiero 21 lat, a mój tata kupił go w roku, w którym się urodziłem i odbyliśmy w nim niezliczone podróże przez całe moje życie, stał przez około 7 lat. Jedyną rzeczą, która wydaje się być uszkodzona, jest bezbarwny lakier. Wymieniłem nową skrzynię biegów i wymieniłem akumulator, alternator, rozrusznik, zestaw do strojenia i teraz myślę, że potrzebuje nowych wtryskiwaczy, ponieważ mam losowy kod wypadania zapłonu. Podsumowując, ciężarówka jest w świetnym stanie

Fajnie. Ile mil i jak wygląda wnętrze? Powiedz mi, że ma niebieskie materiałowe wnętrze.
160 tys. na silniku i nadwoziu, w pełni przebudowana skrzynia biegów kosztowała mnie sporo, ma beżowe skórzane wnętrze i typowe rozdarcie fotela kierowcy, podsufitka jest nieskazitelna, system interkomu zainstalowany przez dealera z 1997 roku Lol i wciąż ma telefon samochodowy Motorola. Jedyne, co zainstalował mój tata, to jednostka centralna i subwoofery z rynku wtórnego. Usunął oba, zanim mi je dał. Wciąż ma oryginalne koło zapasowe i osłonę koła zapasowego.

Pojechałem dzisiaj na lokalny zlot. Zdecydowałem się nie jechać Scat Packiem. W OBS-ie wnętrze jest rozebrane od miesiąca, ponieważ przebudowuję deskę rozdzielczą i czekam na przybycie mojego Holleya. Więc wrzuciłem siedzenia i pojechałem na spotkanie bez deski rozdzielczej. Pierdolę hejterów. Lol

Cześć wszystkim, pomyślałem, że opublikuję moje najnowsze "znalezisko ze stodoły". Znalazłem 3500 dually w złym stanie i odebrałem go za 7500 $. Ma statyczny 4/6 z silnikiem i ECU Camaro SS z późnego modelu, połączony z 4L80E. Rozpocząłem proces rozbierania go do naprawy Bondo/podkładu/lakieru/bezbarwnego w moim garażu. Niestety jego wielki tyłek jest za duży, żeby zmieścić się w moim garażu, więc będzie to powolna budowa. Oto kilka zdjęć przed i po! Mam nadzieję, że wypadnie tak dobrze jak mój 1500. Zaczynał jako Chevy, ale uwielbiam przednie klipsy GMC, więc musiałem go przerobić lol.

Attachments

1,941 - 1,960 of 1,969 Posts